Musim Hujan..

Salam.

dah lama rasa nyer aku x update blog aku nie..
bz skit kebelakangan nie..
skang nie kt jb nie hujan jer..


tiap2 hari hujan..
hujan tu kan rahmat tuhan..
so bila hujan2 nie..
mula lah macam2 penyakit timbul..
demam panas lah..deman denggi lah..
aku pn baru baik demam..
cuma selsema jer x hilang2 lg..
org dulu2 ckp klu x nk kena demam lepas kena hujan..
basuh kepala dengan air..
insyaALLAH x kena demam..
btul ker..?? ntah lah..klu dah nk kena demam tu kena jugak..
tahun baru cina dah nk dekat..
so aper plan korang2 semua bila cuti panjang nanti..
aku ngan wife akan balik pahang..
umah mak mertua aku..
apa2 pn enjoy nanti k..
salam..

Read Users' Comments (0)

Streamyx

Salam..
Saya nie keja sebagai installer streamyx..
hari nie x buat pemasangan..
rasa malas dah melanda diri aku nie..
so esok baru continue buat keja..
order plak byk yg pending..
csutomer minta kiv lah..x dapat call lah..
hurmm..mcm2..ragam customer aku nie..
nak x nak kena jugak hadap..
dah keja..klu x keja x der duit..
esok ader appointment kat taman laguna danga..
hujung tanjung tu..esok aku update lagi k..
salam jumaat.. (*_^)

Read Users' Comments (1)comments

Luahan Hati..

Salam kawan2..
dah lama rasa nyer x update blog..
hurmm..ntah kenapa sejak minggu lepas rasa malas sangat..
tp minggu nie dah x leh malas2 lagi..
kena rajin..kena keja..retwx bulan 2 dah nk mati..
so nk kena renew baru..
lepas tu aku baru check saman..
ader 1..so kena bayar saman sblum renew rotex..
melayang RM150..nasib baik ader diskaun 50%..
kalau x kena aku bayar RM300..aduyai..
aku guna MYEG jer utk bayar saman..
senang..hanya klik3 jer..
x payah nk beratur kt pejabat pos atau balai polis..
nanti aku buat review tentang MYEG nyer proses..
so nanti aku update lagi..time to go to work..
cayok2..peace.. (^_*)
salam..

P/S : update setiap 1jam agak2 bleh x kt blog nie ekk..kih3..


Read Users' Comments (0)

OIB Limited Edition Manchester United

Bagi customer streamyx yang nk register streamyx untuk office korang..
bleh dapat kan package nie..
OIB MANCHESTER UNITED..
box dia tu yg aku minat sangat..
tp saper yg bukan fans MU memang lah x amik kisah..
tp saper yg die hard fans MU mesti korang suka..aku gerenti..











Read Users' Comments (0)

Tazmania Devils..

Tazmania...?? korang suka x dengan tazmania..
aper yang korang tahu tentang tazmania nie..
aku nk kongsi skit ahh kenapa aku suka tazmania nie..

tazmania nie cute bg aku walaupn ganaz..
tu yg buat aku suka ngan tazmania..


Nie antara koleksi aku..
ader yg dah hilang..








Read Users' Comments (0)

Manchester United Menang..masih tanpa kalah..

MU menang 2-1 mlm nie..masih belum tewas lagi musim nie..
gol score by rooney dan chicharito..

Rooney

Chicharito

Read Users' Comments (0)

Planner organizer..Guna Digital Atau Manual..??

Korang pernah guna diari..?? so skang nie ader lg ker..?? perlu ker ader planner.. ada banyak cara untuk korang plan keja harian korang..

korang bleh guna Manual ataupun Digital..

Tapi ramai gak yg masih guna manual..kelebihan nyer korang tulis jer aper korang nk tulis dengan cepat..
kekurangan nyer plak mungkin terlalu besar utk bawak ke hulu ke hilir..btul x..??

Kalau skang nie kan dah zaman moden.. dah masuk tahun baru lg.. semua dah guna hp..palm..ipad.. semua tu lgi mudah, simple dan senang utk digunakan..tapi klu ader virus mcm mana plak..btul x..? abis semua data hilang..

so pikir2kan lah k..aper korang nk gunakan..tp klu ader planner kita leh senangkan keja harian kita..tul x..
adios..peace (^_*)

SALAM..

Read Users' Comments (0)